КПБП с официално писмо за Колежа до собствениците на Ботев (СНИМКИ) - DC news

КПБП с официално писмо за Колежа до собствениците на Ботев (СНИМКИ)

Управителният съвет на Клуб на привърженицине на Ботев Пловдив изпрати официално писмо до ръководството на ПФК Ботев Пловдив. В него се задават въпроси, вълнуващи силно „жълто-черната“ общественост и всички подкрепили „Кауза Колежа“, като е добавен и снимков материал.

Ето писмото:

До собствениците и ръководството на ПФК Ботев Пловдив

Уважаеми господа , както най вероятно сами сте забелязали общественото недоволство във връзка с ремонта на стадион „Христо Ботев“, както и цялостното управление на Клуба започва да ескалира. Ние като официален фен клуб с близо 2500 редовни членове сме длъжни да Ви зададем най-належащите и наболели според нашите членове въпроси свързани със състоянието на Стадиона, както и цялостното управление на Клуба. Нашето единствено желание е отговорите на тези въпроси да дадат лично членовете на ръководството на Клуба, а ако е възможно и собствениците в насрочена от тях самите официална пресконференция.Надяваме се да приемете това писмо достатъчно сериозно защото зад него стоят хиляди фенове на най стария клуб в България.

Въпросите на които търсим официални отговори са следните:

1. Какви са причините ремонтът на стадион Христо Ботев да е все още „стопиран“?

2. Кога ремонтът ще бъде възобновен. Бихме желали точен и ясен отговор на това.

3. Защо строителният обект е в окаяно състояние, а струващия близо 750 000 лв терен бе оставен на произвола на съдбата и в момента състоянието му е практически неспасяемо? Прилагаме нужните снимки подкрепящи това твърдение

4. Наскоро призовахте феновете да подкрепят отбора само с разрешените от БФС начини за да не тежат допълнително на финансовото състояние на Клуба. Защо обаче не се обръща нужното внимание на струващите в пъти повече грешки на хора работещи в него? Кой ще поеме отговорност за меко казано неадекватните трансфери на контузени играчи, които прекарват половината от времето си в Клуба в операции и лечения, струващи прескъпо както финансово, така и игрово, отразяващо се на цялостното представяне на тима?

Ботев Пловдив е клуб с вековни традиции предизвикващ широкобществен интерес и подкрепян от многобройна публика. Целта на това писмо е най-наболелите въпроси, свързани с управлението на Клуба и довършването на нашия дом стадион „Христо Ботев “ да достигнат до широката „жълто-черна“ общественост .

УС на Сдружение Клуб на привържениците на Ботев Пловдив

Снимки: КПБП

 

Подобни статии

Top