Кралят на зумбата ще танцува заедно с пловдивската публика

Зумба карнавал в Пловдив

Пловдив отново ще бъде столица на зумбата. Херман Мело, един от най-добрите инструктори в Европа, пристига днес в града под тепетата, за да участва в грандиозно шоу, в което ще танцува и публиката.

Херман Мело идва в Пловдив, любимия му град в България, за четвърта поредна година. Участието на майстора на зумбата в шоу спектакъла в града под тепетата е част от световното му турне и няма да бъде просто зумба клас.

Херман, с помощта на още 32-ма български инструктори, ще направят грандиозно шоу в спортната зала на ПУ „Паисий Хилендарски“. Организаторите очакват повече от 1000 души в залата, 600 от които да се включат в танците.

„Зумбата е революция в световната фитнес индустрия и съчетава спорт и изкуство“, посочи инструкторът Павлина Василева.

Припомняме,че Херман Мело е един от най-търсените и атрактивни зумба инструктори в Европа. Роден е в Колумбия, но дълго време живее и работи във френската столица, а миналата година накара стотици пловдивчани да танцуват часове наред заедно с него на пл. „Централен“.

Шоуто започва днес от 20.00 ч. в спортната зала на Пловдивския университет. Всеки, който желае може да потанцува и да е забавлява, входът е свободен.

 

Подобни статии

Top