Кратък пътеводител на секстуриста

Дестинации за секстуризъм

Според статистиката в последните няколко години около 3 милиона души пътуват по света с цел да се порадват на ласките на проститутки, а има и държави, които разчитат на приходите от тях толкова много, че са готови да направят всичко възможно, за да ги привлекат и задоволят.

Тенденцията към увеличаване на секстуристите се запазва въпреки заплахата от куп болести, предавани по полов път, някои от които могат да имат и фатален край за заразените.

Така че вместо да премълчаваме фактите, нека се опитаме да помогнем на любителите на този вид пътувания да намерят това, което търсят.

Ето и пет от най-достъпните и посещавани дестинации от секстуристите според класацията на специализиран туристически сайт:

Куба

Островът на свободата би трябвало да бъде посетен, за да можете да усетите какво всъщност е свободата в секса, твърдят запознати с нравите и ситуацията с платената любов в Куба. Жените тук са стройни, загорели и достъпни. Някои ги оприличават на техните колежки от източноевропейските страни от времето на соца – жадни за битови подаръци от типа запалка с изображение на популярен актьор, парфюм или дори луксозен сапун.

Това е поради факта, че дефицитът на стоки в Хавана е огромен, а хората живеят все още в епохата на социализма. Затова и 20 долара на час и 100 долара на нощ са средната тарифа, но само ако имате място, за да консумирате любовта, защото това е строго забранено в хотелите и трябва да се наеме частна квартира.

Бразилия

Страната, известна по света с футбола и кафето си, е една от любимите латиноамерикански дестинации на секстуристите. Тук идват всички любители на добре оформените задни части на дамите, които те така изкусително въртят по време на многото карнавали. В големите градове като Рио де Жанейро или Сао Паоло средната цена на сексуалните услуги е между 45 и 90 долара, а жриците могат да бъдат открити във веригата дискотеки HELP.

Друга възможност е да отидете на баня, където не само ще се изкъпете, но можете да получите и сексуално удоволствие. Повечето от момичетата в сауните и басейните не са професионални проститутки, а или студентки, или нимфоманки от добри семейства, които се трудят от „любов към изкуството”.

Тайланд

Класическият секстуризъм има само един адрес – Югоизточна Азия, твърдят запознати с географията на плътските удоволствия. Сред държавите тук Тайланд се откроява, защото сексът тук е най-евтин, а жриците са най-ненаситни и няма да ви оставят да си отдъхнете.

Заради ниските цени – 30-50 долара на ден, тук можете да сменяте момичетата всеки ден. За романтиците вариантът е да си наемат едно момиче и да прекарат с него няколко дни, като я използват и като гид и преводач. Така и платената в края на периода сума ще е доста под средната цена.

В Тайланд обаче има и една опасност – тъй като проституцията за много младежи и девойки е начин на препитание, някои си сменят пола и е трудно да бъдат отличени от нормалните представители на съответния вид. Така че да си харесате травестит вместо обикновено момиче е реална опасност.

Германия

За европейските граждани, които не искат да пътуват през океани, за да си намерят проститутка, има и домашни варианти. Като Германия например, където цялата сексиндустрия е най-развита и превърната в огромен печеливш бизнес. Тук проституцията е легализирана, всяка жрица си има медицинско и лиценз, за да се занимава с тази дейност.

Лесно е да бъдат открити проститутките в страната – повечето са в известните FKK клубове, а най-много са тези гнезда на разврата и удоволствията в Дюселдорф. Цената е европейска – 50 евро за половин час, но пък изборът е огромен. От шведка с бяла кожа и сини очи до мулатка или азиатка.

Холандия

В сравнение с германската холандската сексиндустрия може да ви се види по-слаба алтернатива за търсещия удоволствия в Европа секстурист. Но това е държавата с най-дълбоки традиции в областта на платената любов.

Кварталите с червени фенери са известни още от 15 век и досега не са загубили популярността си. Ако сравним сексът в Холандия с този в Азия или Латинска Америка, разликата е като между бутик и магазини за дрехи втора ръка.

Иначе средната цена е като в Германия – 50 евро за половин час, все пак сме в Европа.

Източник: БЛИЦ

 

Подобни статии

Top