Крисия спечели сърцето на публиката (ВИДЕО)

„Много добре се чувствам, много съм щастлива“. Това бяха първите думи на Крисия пред БНТ след изключително достойното класиране на 10-годишното момиченце и близнаците Хасан и Ибрахим на второ място в детската „Евровизия“. „Много сме щастливи“ – плачеха и двете момчета.

Крисия изпълни прекрасно песента си „Планетата на децата“ на детската „Евровизия“ и спечели сърцата на публиката във всички държави участнички. Нашите деца, които бяха най-малките участници в надпреварата, бяха втори по ред. След края на изпълнението си Крисия благодари и излезе, аплодирана бурно от залата.

Цяла България тръпнеше в очакване на крайното класиране, а форумите и социалните мрежи се взривиха след като стана ясно, че трите българчета са втори.

„Повече от достойно представяне! БРАВО НА НАШИТЕ ДЕЦА!“, „Много интелигентно и класно изпълнение, музика, стайлинг, всичко. Браво на екипа“, „Крисия не е втора, а номер ЕДНО“, „Нашите деца са си първи откъдето да ги погледнеш!!! Най-малките, излязоха на голямата сцена и разбиха каките и батковците!!! УСПЕХ НА КРИСИЯ, ХАСАН И ИБРАХИМ!!! Това е техният голям старт на голяма сцена!!!:))))“.

Това бяха само част от коментарите във Facebook след края на конкурса.

Първото място спечели песента на Винченцо и Италия.

 

Подобни статии

Top