Крис Норман изправи на крака публиката в „Колодрума“ (ВИДЕО)

Два часа вокалистът на Smokie Крис Норман и неговите музиканти забавляваха пловдивската публика в новата зала „Колодрума“. Около 3000 души пяха заедно с него известните хитове „Living Next Door to Alice“, „Midnight Lady“ и „Oh Carol“. Певецът изпълни песни от соловата си кариера, както и парчета от последния си албум „Crossover“.

Малко след 19.00 часа Крис Норман и компанията му от петима инструменталисти излязоха на сцената. Първата песен, която бенда изпълни, беше „Waiting“ („в очакване“). Тя е последното видео на артиста, както и сингъл от последния му албум. Певецът не скри, че понякога му липсва работата с колегите му от Smokie.

„Ние наистина бяхме като братя. Познавахме се толкова добре, още от деца. Бяха прекрасни времена. От друга страна обаче ми харесва и това, с което се занимавам в момента, защото има някакъв контрол. В Smokie трябваше да се съобразяваме един с друг – дали можем или не можем да направим нещо заедно. И сега си имам група, отново съм основен вокалист и се чувствам чудесно“, сподели Крис Норман.

На турнето Норман носи със себе общо пет китари – две електрически и три акустични. За гостуването си в Пловдив той беше поръчал здравословна храна, марково уиски и отбрани български вина. Интересно изискване на певеца е прозорците в хотелската му стая да са напълно затъмнени.

Следващите два концерта на фронтмена на Smokie са в Бургас и Варна. След България музикантите заминават за Германия. Предстоят им изяви и в няколко азиатски страни, сред които Южна Корея и Виетнам.

Подобни статии

Top