Крис Норман пръв ще тества акустиката в Колодрума

IMG_7075

Звездата на „Смоуки“ Крис Норман е първият световноизвестен музикант, който ще тества новата зала Колодрума на 19 октомври. Ден по-рано, на 18 октомври, Норман ще зарадва и меломаните в София, което предизвика недоволството на част от журналистите и обществениците в града под тепетата.

Отново столичани ще бъдат първите, които ще посрещнат Крис, а Пловдив за пореден път ще е втора цигулка, изразиха мнение част от присъстващите на пресконференцията, на която бяха разкрити подробности около шоуто.

Не правим тази зала за софиянци, а за пловдивчани, а концертът се надяваме да се превърне в един истински празник за града ни, отвърна на нападките кметът Иван Тотев.

Организаторите на концерта в Пловдив обещаха огромни LED екрани и видео камери за близки планове. както и специално разработена за шоуто осветителна система.  От техническа гледна точка залата разполага със 7400 места за концерти  и това я прави подходяща за домакин на звзди от ранга дори на Хулио Иглесиас, заяви продуцентът Даниел Стефанов.

Новата зала на Колодрума разполага с всички необходими помещения, от които се нуждаят звезди от ранга на Крис Норман. Стаи за почивка, гардеробиерни и дори място за кетъринг, оборудвано с всички необходими приспособления за готвене, са само част от удобствата в многофункционалното съоръжение.

Крис Норман не е от звездите, които държат да имат свой собствен готвач и като цяло не е капризен, разкриха организаторите. Стана ясно, че в момента се водят преговори за още два концерта до края на годината, но подробностите все още се пазат в тайна.

За концерта в града под тепетата Крис Норман ще пристигне със своя собствена банда, като в програмата му са заложени всички познати хитове на „Смоуки“.

Билетите за шоуто вече са пуснати в продажба, цените са от 30 до 60 лв. Първите 500 човека, които закупят билети, ще получат и специална отстъпка от 10 лв.

 

 

 

 

 

Петя Терзийска

Петя Терзийска следи новините от Пловдив, Асеновград и региона

Подобни статии

Top