Крос за Деня на будителите в „Западен“ (СНИМКИ) - DC news

Крос за Деня на будителите в „Западен“ (СНИМКИ)

Национален крос „Ден на будителите“ се проведе днес в парк „Ружа“ в пловдивския район „Западен“. Организатор е движение „Спорт за всички“ „Мама, татко и аз – баба, дядо и внуче“ с подкрепата на община Пловдив, домакинството на район „Западен“ и е под патронажа на кмета на района Димитър Колев.

Слънчевият съботен предиобед се превърна в истински празник за малки и големи. Кросовете в отделните категории преминаха в дух на спортсментство, с много усмивкщи и добро настроение. В състезанията се включиха както възпитаници на детските градини, така и ветерани, печелили многократно станалия вече традиционен крос.

Организаторите бяха осигурили богата програма с много награди във всички възрастови групи, като освен медали и подаръци, участниците имаха възможност да спечелят и три велосипеда, обяд в местна пицария и книги от издателска къща „Хермес“. Най-добрите получиха своите отличия от кмета на район „Западен“ Димитър Колев, заместник-кмета Нонка Симеонова и директора на отдел „Образование“ към района Веселина Балджиева.

 

Подобни статии

Top