Крушарски: Ако някой от Локо участва в черно тото, ще му отрежа главата!

Босът на Локо (Пловдив) Христо Крушарски отправи жестока закана към всички свои футболисти. Той ги предупреди, че ако някой се замеси в черно тото, каквито съмнения е имало при предишни собственици, ще му отреже главата на стадиона, съобщава sportal.bg.

„В черно тото Локо не участва. Ако някой го направи през главата ми, ще му отрежа аз главата“, закани се Крушарски пред „Канал 3″. Той коментира и привличането на Илиан Илиев и Иван Иванов на „Лаута“.

„Малко съм скаран с футбола и го гледам от фенска гледна точка.Имаше доста имена за треньор, но говорих само с Илиан. За 5 минути можеш да разбереш какъв човек е. Когато ти говори само за пари, няма смисъл да водиш разговора нататък. Когато човек се интересува какъв е животът и ролята му в клуба, вече е друго. Цел не съм му поставял – той сам си каза, че иска сега златната среда, а догодина да гоним по-високи цели. Толкова ли е силен българският футбол, че да не можеш да се конкурираш за титла?“, продължи Крушарски.

„Приносът ми в селекцията е за Бадема и Стефчо Велев, докато Иван Иванов го уреди Илиан Илиев. Той си го прикотка, аз само се разбрах с него. Отне ми 10 минути, след като бе кацнал от Швейцария. С него си говорим не за оферти, а Локомотив да влезе здраво в релсите. После ако има главозамайваща оферта, не бихме го спрели да си изкара някой лев. Готвим селекция и през лятото, но искам да видя идеите на Илиан, преди да дам бюджет. Звездна селекция? Няма да вземем Лео Меси, но някой като него може“, каза още в типичния си стил ексцентричният бос.

В същото време Локомотив си уледи контрола срещу съименика си от Горна Оряховица. мачът ще бъде на „Лаута“ на 25 март, петък.

Снимка: kanal3.bg

Подобни статии

Top