Крушарски възражда железничарския турнир, ще бъде в Говедаре

Президентът на Локомотив Христо Крушарски се е заел с инициативата да възроди сътрудничеството между железничарските отбори у нас, съобщава официалният сайт на клуба.

“Помня мачовете от този тип. Играл съм в един-два такива и беше изключително удоволствие за мен. Наслаждавах се на момента, защото имаше нещо по-различно. Тогава железничарския турнир имаше дълбоки традиции. Точно заради традициите възнамеряваме да го стартираме пак“, заяви за клубния сайт легендата на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев.

Инициирано от ръководството на Локомотив (Пловдив), заедно с това на Локомотив (Горна Оряховица) и с подкрепата на г-н Христо Крушарски, железничарския турнир ще бъде залегнат в програмата на Локомотив (Пловдив) през летния подготвителен период.

Форматът ще се проведе в село Говедарци, където се изгражда новата база на „черно-белите“. Христо Крушарски смята, че до средата на юни тя ще бъде готова.

Комплексът под връх Мальовица ще разполага с 2 затревени и едно изкуствено игрище. Освен това ще има малък възстановителен център. Той ще може да се ползва както от представителния отбор, така и от школата.

Очаква се да бъдат поканени отбори като Локо (Мездра), Локо (София), Локо (Горна Оряховица) и други.

Снимка: lokomotivpd.com

Подобни статии

Top