Крушарски инвестира 30 млн. в база на Локо в „Тракия” (ВИДЕО)

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски заяви, че ще инвестира 30 милиона лева в базата на клуба. Той обяви, че Локомотив вече е постигнал договорка с Община Пловдив и съвсем скоро ще започне същинската работа по базата, която ще бъде в квартал „Тракия“ в Пловдив.

„Исках да запозная феновете с моето виждане за Локо. Да се успокоят момчетата и да продължаваме напред. Те се вълнуват повече от мен. Контузиите повлияха за последните срещи. Ще работим за дублиране на основните фигури и това ще бъде селекцията. Решенията за нея ще бъдат на треньорския щаб“, коментира Крушарски.

„В четвъртък имахме среща с общината. Спряхме се на терен, който устройва всички страни. Теренът е наблизо до квартал „Тракия“. Той е с площ от 70 декара, което ни устройва напълно. Започваме, когато Общината ни го даде официално. Нашите планове са да направим един уникален спортно-възстановителен център. Разходите няма да бъдат никак малки, те ще бъдат в размер на 30 милиона лева“, каза благодетелят на „смърфовете“.

Снимка:  lokomotivpd.com

Подобни статии

Top