Крушарски: Който плаща, той поръчва музиката! Като искат феновете да управляват, да извадят пари!

Динко Хоркаш като не иска да подпише, ще си седи на пейката, категоричен бе собственикът на Локомотив, който вече иска Томаш да остане

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски говори след загубата с 1:2 от Хебър. Той коментира изваждането на вратаря Динко Хоркаш от титулярния състав, както и критиките към самия себе си.  

„Вадим поуки да се променяме. Клубът има политика. Аз съм казал няколко пъти, че само пари да се вадят не става. Трябва и да се изкарват. Като Динко Хоркаш не иска да подпише договор ще седи на пейката или да си изкарва прехваната на друго място“, каза Крушарски.

„Аз съм имал и по-тежки обиди. Имал съм и лепене, и правене, и струване. Какво като се заканват. Да извадят пари и да управляват, ако искат. Който дава парите, той управлява. Това трябва да стане ясно. В България трябва да си седнем на дупетата и всеки да си върши работата. Тези обиди съм ги слушал, слушал, слушал“, добави той.

„Имаше разговори с Александър Томаш за нов договор, които не стигаха до мен. Сега се разбрахме, като мине този мач – сядаме и преговаряме. Аз не съм привърженик на честите смени – те водят до кофти резултати. Томаш като треньор ще остане. Въпросът е да се договорим за финансовата част, защото аз печатница за пари нямам. Колкото имам, толкова давам. Колкото до целта за Европа – тя си остава. Вие да не мислите, че другите отбори ще са по-добре от нас. Има още доста мачове. Ще си изчакаме времето и ще видите, че това, което сме си набелязали като цел, ще го изпълним“, завърши собственикът на Локомотив (Пловдив).