Крушарски обмисля да се оттегли от футбола!

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обмисля сериозно оттеглянето си от български футбол. Бизнесменът изчаква края на сезона, за да вземе окончателното решение, но към днешна дата везните натежават в полза на това да си тръгне. Тази версия броди около „Лаута“ през последните дни, а тежката загуба от Левски с 0:5 допълнително е подсилила съмненията за бъдещето на Крушарски, съобщава вестник „Труд“.

Проблемите в Локо се засилиха още повече, след като наставникът Едуард Ераносян хвърли оставка след визитата на стадион „Георги Аспарухов“. Тя бе приета от шефовете на тима, а в следващите дни ще стане ясно кой ще наследи опитния специалист. Не е изключено Христо Колев – Бащата да води отбора в предстоящия сблъсък с ЦСКА-София в събота. Именно той проведе първите занимания на тима през седмицата.

Финансовите проблеми също затрудняват работата в клуба. В отбора не са получавали заплати за последните 2 месеца. Освен това играчите и треньорският щаб имат да получават по 4 премии, а наемите на апартаментите на играчите не са плащани от началото на годината.

Снимка: tribunaplovdiv.bg

Подобни статии

Top