Крушарски организира юношески турнир с участието на отбор от Буенос Айрес

Локомотив (Пловдив) смята да организира юношески турнир през лятото за футболисти до 19 години с участието на сборен отбор от столицата на Аржентина Буенос Айрес. Това съобщи собственикът на пловдивския клуб Христо Крушарски, цитиран от БТА. В момента той е в Аржентина по бизнесдела и заедно с легендата на Славия Чавдар Цветков оглеждат млади таланти.

„Идеята ни в този турнир освен Локомотив и тимът от Буенос Айрес да участват юноши на Лудогорец и Славия, които ще поканим официално. Така младите таланти ще премерят сили помежду си. Треньорите на Локомотив Пловдив и други български специалисти ще може да видят на живо изявите на талантите от Аржентина и ако харесат някого да му предложат договор“, коментира Христо Крушарски. Той добави, че засега се обмисля турнирът да започне на 15 юли, като допълнително ще се реши на кои стадиони ще се играят мачовете.

Христо Крушарски изрази увереност, че няма да има проблеми футболистите от мъжкия състав на Локомотив (Пд) да подпишат нови контракти.

„Всичко върви по план, остава да се доуточнят някои детайли по договорите и ще бъдат подписани“, увери шефът на пловдивския клуб.

Снимка: Фейсбук

Подобни статии

Top