Крушарски от Аржентина: Няма да се махам, ще строя близо до Пловдив!

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментира от Аржентина отказа на общинските съветници да му дадат земя на концесия:

„Още дълго време ще съм трън в очите на тези хора, които днес отхвърлиха нашето искане. Аз няма да се откажа от Локомотив Пловдив. Напротив. Веднага след като се върна от Аржентина ще забия колчетата, и ще стартирам строеж на нова база.

Вече е ясно, че тя няма да е Пловдив, но ще е в рамките на 10 км от града. Ще купя рейсове, с които ще извозваме децата. Имам само една молба към местната власт в Пловдив. Ако евентуално се класираме за Лига Европа, да изпълнят ангажимента, който кмета пое, да платят разходите по пътуването на нашите фенове и наемане на чужди стадиони. Феновете на нашия отбор нека бъдат спокойни.

Аз съм поел ангажимент, и съм изготвил 5 годишен план за развитието на Локо Пловдив. Най-вероятно ще се наложи Локомотив Пловдив да спечели Шампионската лига, за да излезна и да кажа „Аз бях до тук“ с гордо вдигната глава. Искам да попитам общината 25 години сетиха ли се за стадиона и хотела в парк Лаута, и забиха ли един пирон там?

В Аржентина ми дадоха 400 декара да строя заводи. Без да ме познават, само заради красивото ми лице. Предполагам схващате иронията. А в България решиха, че ще богатея от земя, която искам в полза на футболния клуб. Както ви загатнах, имам предложение къде да построя базата на Локомотив. Като се върна от Аржентина ще започна сериозни разговори“, заяви Христо Крушарски.

Снимка: lokomotivpd.com

Подобни статии

Top