Крушарски прави база като на Барселона!

12286020_1694145580801832_366210963_n

Идейният проект за базата на Локомотив (Пловдив), която Христо Крушарски иска да построи в Пловдив, е готов, съобщава PlovdivDerby.com. Идейният проект тези дни ще бъде връчен на кмета Иван Тотев. По всичко личи, че ако намеренията на Крушарски се осъществят, Пловдив ще разполага с ново истински спортно бижу.

Базата ще се разпростира на площ от 90 декара. Тя ще разполага с 4 терена с естествена трева, както и с 2 маломерни с изкуствена настилка. Също така в идейния проект е заложена зала за минифутбол и разгрявка на футболистите при лошо време. Базата ще има и закрит басейн. Всичко това ще е свързано помежду си с топла връзка, ще има общежитие за деца от школата, медицински лечебен център, рехабилитационен център, фитнес и паркинг. Два от централните терени ще са с по една трибуна, под които са заложени рехабилитационния център и фитнеса, както и множество съблеклани.

След като идейният проект попадне в ръцете на кмета Иван Тотев, той и общинските съветници трябва да предложат земя, която да отдадат на концесия на Локомотив.

Снимка: sportal.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top