Крушарски проговори на рождения ден на Батето

Президентът на Локомотив (Пловдив) определено липсваше на футболния ни пейзаж в последния месец. След като намери пари да плати една заплата в началото на април, 60-годишният бизнесмен замина за Аржентина.

Навръх 77-ия рожден ден на своя учител и кумир Иван Славков, Крушарски наруши мълчанието си и обеща светли дни на „Лаута“, където нещата скоро може да излязат извън контрол, заради безпаричие. Футболисти, треньори и персонал имат да получават по 2 заплати, а след седмица те ще станат три, съобщава marica.bg.

„Всичко дължимо в Локомотив (Пловдив) ще бъде платено до края на месец май“, обяви Крушарски от Буенос Айрес.

Изказването му бе по повод информациите, че футболистите и треньорите имат да получават по две месечни заплати, служителите също не са взимали възнагражденията си, а някои от играчите вече се оглеждали за други отбори.

„Не сме отричали, че има забавяне на заплатите при нас. Разговарял съм с момчетата и те знаят, че ще си получат всичко дължимо, както е ставало и в предишните години. Имаме си проблеми, решаваме си ги сами без чужда помощ и намеса. Искам да успокоя и феновете, че в Локомотив (Пловдив) организацията е на ниво и няма поводи за притеснения. Винаги и навсякъде има напускащи футболисти, ще привлечем на техните места нови попълнения“, каза още Христо Крушарски.

Снимки: Фейсбук/Христо Крушарски

Подобни статии

Top