Крушарски: Спирам с ментетата чужденци!

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски разясни схемата, по която вече ще се прави селекция. Босът обяви, че занапред трудно ще се привличат чужденци и ще се залага усилено на българските футболисти, съобщава „Меридиан мач“. От няколко дни клубът вече има скаутска мрежа на щат, за да може да се наблюдават мачовете в по-долните дивизии и да се търсят таланти.

„Отскоро съм във футбола, но се опарих от ментета чужденци. Мансур се контузи, португалецът го гледах само 20 минути и какво от това? Мисля да разчитаме само на българския пазар занапред за селекция. Разбира се, основната дума ще е на треньора Илиан Илиев.

Вече работи скаутска мрежа, която е от няколко дни начело с Карушев. В екипа, освен него, влизат още двама. Досега те не са работили в Локомотив и не смятам, че трябва да са треньори, за да разбират от футбол.

Знам, че договорите на доста основни футболисти изтичат, но Илиан Илиев е отскоро в Локомотив и в хода на мачовете и работата му с отбора той ще реши с кого да сложим подпис и занапред“, заяви Христо Крушарски.

Снимка: gong.bg

Подобни статии

Top