Крушарски с ново култово интервю за Левски, Батето, Хамуд и Камбуров!

Христо Крушарски даде ново култово интервю след победата с 2:0 над Ботев и преминалите бурни празненства по този случай. Пред вестник „Меридиан мач“ той говори и за предстоящия сблъсък с Левски, за приятелството си с Иван Славков-Батето, за качествата на Мартин Камбуров и на новата звезда Еяд Хамуд.

„Еяд е страхотно момче. Радвам се за него и браво на Едо, че имаше смелостта да го пусне. И как няма да го задържим – ние правим ракети за Космоса, та един футболист да не можем да задържим. Той остава в Локо, ще му се радвама как расте и като навърши 18 години ще стане нашия Меси, на световно ниво. Ако вкара срещу Левски, нищо чудно да го предложим и за президент на България.

Има една основна разлика между Ераносян и Илиан Илиев. Едо разбира, че който плаща, той поръчва музиката. и съм му казал, че аз от нещата в съблекалнята не се вълнувам. Вълнува ме какво става, когато отборът излезе на терена и как се представя там. Конфликт с илиан не съм имал. дал съм му шанс, но той това не го разбира. С нищо не съм му пречил – каза ми да не влизам в съблекалнята и аз го послушах. Сега Едо ми каза да влизам и аз влизам.

Този път ще позная и резултата срещу Левски. Миналия път бях в Аржентина, когато уцелих за победата с 3:2 срещу ЦСКА. Сега заминавам за Бразилия, така че пак може да позная.

Само срещу Левски давам завишени премии. Това ще бъде така, докато не започнат да уважават Иван Славков, един човек, който е дал много за футбола. Батето най-дълго е бил председател на клуба им. А да сте чули някой да му е отдал почит, като на други легенди? В негова чест ще продължавам да давам премии, докато не се научат.

А за Мартин Камбуров – той бе най-силен в празненствата след дербито. Срещу него да тичаме – не можем да го стигнем. Иначе, сериозно – той е пример за всички със своя професионализъм на терена и извън терена. А истинският професионалист трябва да умее и да се забавлява.“

Снимка: gong.bg

Подобни статии

Top