Крушарски: Христо Колев заслужава уважение, въпросът за смяна не стои!

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски опроверга твърденията, че е бесен след загубата в дербито и след вчерашната загуба от Верея в контролна игра, заради което е готов да смени Христо Колев с Едуард Ераносян или със Стефан Генов, или пък със своя приятел Димитър Пенев.

„Всеки ден се пише, какво ли не. Всеки се опитва да влияе или да наклони везните в една или друга посока. Аз с Христо Колев си говоря всеки ден. Това новина ли е? Ежедневно обсъждаме различни въпрси. Категорично казвам, че не съм водил разговори с никой извън клуба за евентуални рокади в Локомотив. Не съм отправял оферти към никого. Не обичам да прибързвам и няма да го направя. Ще обмисля добре нещата преди да предприема каквото и да било.

Христо Колев – Бащата не е случаен човек на „Лаута“ и отношението, което получава в последните дни, е абсолютно незаслужено. Този човек е работил за без пари в Локомотив по време на най-голямата криза в клуба. Лишил се е от много неща в името на отбора и е постигнал някакви резултати. На този човек трябва да се отдаде заслуженото, а не да се омаскарява с лека ръка. Хората са казали: Бързата кучка – слепи ги ражда. Чак такъв голям проблем не е станало в Локомотив, че да бързаме с решенията си“, казва Крушарски пред plovdivderby.com.

Подобни статии

Top