Кубрат Пулев се завърна с победа на ринга

12167375_1684246465125077_253873181_n

Кубрат Пулев се завърна с победа на ринга! В 8-рундов бой в „Ди Ем Арина“ в Карлсруе Кобрата надви бразилеца Джордж Ариас с 3:0 гласа. Това бе и 21-вия му успех в тежка категория на професионалния ринг.

„Победа срещу неудобен съперник. Трябваше да бъда нащрек през цялото време, да съм на 100%, за да не допусна някой случаен удар. Изиграх добре тактически срещата. Като се има предвид, че бях почти година извън ринга, мисля, че това бе добро завръщане.

Доволен съм от себе си, доволен съм от тренировките и от екипа, но както винаги, оставам и критичен съм себе си. Има още много какво да се желае, още много какво да подобрявам, за да вървя напред. Можех и да съм по-спокоен. Благодаря на всички българи, които дойдоха да ме подкрепят на живо и които направиха атмосферата в залата незабравима.

Благодаря и на всички българи, които ме подкрепяха отдалеч. Надявам се тази вечер да съм успял да зарадвам хората“, бяха първите думи на Пулев, който не изключи възможността да има още една среща до края на годината.

Снимка: Фейсбук

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top