Купете календар за 5 лева, спасете бездомно животно в Пловдив - DC news

Купете календар за 5 лева, спасете бездомно животно в Пловдив

Пловдив без дом

“Човек няма две сърца-едно за хората, друго за животните. Той или има сърце, или няма!“. Това е мотото на  5 жени доброволци в Пловдив, които са създали група във Фейсбук през 2010 г., в която публикуват снимки на животни, които се нуждаят от дом.

За поредна година доброволците организират кампания за набиране на средства за животинките, които са поели. Всеки, който желае може да си поръча от стенните календари за 2015г., които са на цена 5лв. Календарите са със снимки на кучета и котки, които вече са получили грижи и внимание от доброволците. Това е чудесен коледен подарък за вашите близки и приятели. Ку

За да поръчате календар, пишете на лично съобщение във Фейбук групата „ПЛОВДИВ – БЕЗ ДОМ“ или на имейл vplovdivbezdom@gmail.com.

Със събраните средства ще бъдат закупени лекарства, храна и обезпаразитяващи препарати за животните. По време на миналите кампании, някои от бездомните любимци са били излекувани, кастрирани и транспортирани в по-добра среда.

Всеки, който има желание и възможност да осинови домашен любимец,  също може да се свърже с представител на групата. Важно е да се знае, че всички животни се дават за осиновяване с договор.

 

Подобни статии

Top