Кутията с дарения за Ники не била открадната, а преместена

Кутията с даренията за болния Ники не била открадната, а преместена, съобщи студентката по медицина Варта Шопова, която се разпозна в разпространените от полицията снимки, които ви показахме ТУК!

Ето и обяснението на момичето:

Това съм аз на снимката. Кутията не е открадната, а е взета от мен и е преместена, без да е отваряна на саваната с документите, който аз държа (на снимката), а родителите на Ники (Мариела и Тoдор) вече знаят за това. Изключително ми е неприятна ситуацията. Ники ми е приятел и неведнъж аз също съм слагала кутии в негова помощ, за които кутии аз имам лично дадени документи от майката на Ники. Проявих самоинициатива, без да информирам организационния комитет. Съжалявам за огромното объркване, което предизвиках.

Майката на Ники – Мариела, също коментира недоразумението:

Никога не съм удряла синът си, винаги съм била против този метод за „възпитание“. Но сега искам да нашамяря здраво едно момиче, приятелка на сина ми. Казва се Варта Ш. и е момичето от снимките от сводката на МВР, публикувана днес навсякъде в интернет пространството. Да я нашамаря и след това да я прегърна,.защото е много уплашена от цялата тази ситуация. Това, което ще публикувам по-долу, го написа тя преди малко. Говори и с мен.и с бащата на Ники по телефона. Толкова съм и бясна, че няма повече накъде!!!! При все,че се познаваме лично и е идвала многократно на свиждания на Николай в болницата!Как може да постъпва като 5 годишно дете и да мълчи 5 месеца, при положение,че се вдигна толкова шум от медиите покрай тези случаи…Пълен абсурд! Бащата на Николай вече е сигнализирал на органите на реда за този развой и се надяваме скоро всичко да приключи благополучно. В крайна сметка, кутиите не са откраднати, а преместени на други места от Варта- самоинициатива, не казва на никой и всичко се обърква…до преди малко, когато се разкри истината.

Снимка: Фейсбук

Подобни статии

Top