Кутия за „Най-красиво писмо до Дядо Коледа” в Кукления театър

Във фоайето на Кукления театър в Пловдив е една от красивите пощенски кутии, в които децата ще изпращат писмата си до Дядо Коледа.

Всяка година, поддържайки връзка с екипа на щедрия белобрад вълшебник, „Български пощи” ЕАД организира  конкурс за най-красиво писмо до Дядо Коледа. За първи път партньор в инициативата е Държавен Куклен театър Пловдив.

Преди или след представление в Кукления театър, но най-късно до 16,45 ч. на 7 декември 2015 г., децата могат да пуснат своите послания, написани на ръка или на компютър, придружени с рисунки, стихчета…

За най-добрите детски творби в конкурса „Най-красиво писмо до Дядо Коледа” „Български пощи” са подготвили специални подаръци. Писмата, пуснати в кутията на театъра след 16.45 ч. на 7 декември, няма да участват в конкурса, но пак ще стигнат до любимия Дядо Коледа.

Не забравяйте върху писъмцето да пише „За Дядо Коледа”,  правилно да бъде изписан адресът на подателя и да бъде залепена марка от 65 стотинки. На всички съкровени писъмца с послания и трепетни очаквания любимият Дядо Коледа ще отговори с лично писмо.

Коледните подаръци са истинска магия! Дядо Коледа ще направи изненада за децата и от сцената на Кукления театър в Пловдив. Ако желаете празникът да започне с една специална среща – това може да стане след всяко представление в събота и неделя до 24 декември 2015 г.

За повече информация за това как Дядо Коледа може да изненада всяко дете, пишете на мейла: kasa_pptheatre@abv.bg или звънете на тел. 0879446257 или 0879017072.

Подобни статии

Top