Кученцето на Цвети Пиронкова изчезна, два дни го търсят

„Скъпи приятели от Пловдив, обръщам се към вас с голяма молба. Това е Миро. Вчера сутринта е избягал от дома си в район централен в Пловдив. Моля ако някой го е виждал или има някаква информация за него да пише тук или да звънне на номер 0878 22 75 83.“

Това е написала с болка в личната си Фейсбук страница тенисистката Цветана Пиронкова. В коментар под поста тя добавя, че пуделът е възрастен не вижда и не чува добре.

Миро е избягал в района около Кукления театър, но вчера е бил забeлязан в градинките зад Новотел Пловдив. „Затова смятаме, че е възможно да е навсякъде… Отново благодаря на всички за помоща!“, пише известната пловдивчанка.

Днес тя отново публикува пост, в който благодари на всички, които са се обадили до този момент, но допълва, че търсенето на Миро продължава. Спортистката посочва, че има обявена парична награда за намирането му.

Доста коментари съпровождат постовете на Цвети, като в повечето феновете й съчувстват, а един дори пише: „Не се разконцентрирай с такива неща, трябва да си машина“. До този момент над 700 души са споделили постовете й с надеждата приличащият на плюшена играчка Миро да се намери.

В момента Пиронкова играе на турнира в Маями, който е от категория „Премиер задължителен“.

Подобни статии

Top