Куче отхапа гениталиите на мъж, опитал се да го насили (СНИМКИ)

37-годишен мъж от Маями получи сериозни наранявания на слабините, след като е бил ухапан от питбул. Той е  е приет в болница Ryder Trauma Center, съобщи американският сайт worldnewsdailyreport.com

Исус Рамон Санчес от квартал Малката Хавана в Маями се опитал да осъществи сексуален контакт с 4-годишен мъжки питбул. За да се защити, кучето разкъсало гениталиите на мъжа със зъби.

Инцидентът  станал в парка за кучета Алън Морис в Маями.  Според свидетели, 4-годишният Спънки играел със собственика си в парка, когато Санчес го сграбчил и се опитал да го насили. Питбулът обаче се защитил достойно и нахапал своя нападател по краката, ръцете и слабините.

„Кучето спокойно си тичало наоколо и играело с топка, когато отнякъде се появи Санчес и се опита да го хване“, разказва Дороти Стайнберг, която станала свидетел на шокиращата случка. „Мъжът беше със смъкнати панталони и се бореше с кучето. Всички в парка бяха стресирани от случващото се и никой не можа да направи нищо. За секунди кучето захапа гениталиите на мъжа и буквално ги разкъса на парчета“, допълва жената.

Според собственика му, това е първият път, в който Спънки е ухапал някого. По думите на стопанина кучето е действало при сигурна самозащита.

Санчес изгубил много кръв, докато го транспортирали до болницата, но лекарите успели да го стабилизират и той е вън от опасност. Въпреки положените усилия, медиците не успели да спасят пениса му, който изцяло бе отхапан от разяреното животно.

Все още не е ясно какво е накарало Санчес да се реши на подобен сексуален контакт. Полицията в Маями разследва инцидента.

превод: DCNEWS

Подобни статии

3 Коментара

  1. Анонимен написа:

    Това куче прилича по физиономия на един Идиот с жълта карта където работи в Национална Компания Железопътна Инфраструктура – Пловдив на Железопътна Гара Пловдив Разпределителна. А името на Идиота е Иван Хаджиценов, където е същия малоумник и Идиот като този където е искал да изнасили кучето, а от друга страна Олигофрена прилича и на самото Куче.

    • Анонимен написа:

      Сипваш яко обиди?! Да нямаш проблеми с него – Иван…!?

Top