Къде да отидем на осмомартенско парти в Пловдив?

Парти за 8 март

8 март е един от малкото дни в годината, в който всяка жена желае да излезе от образа на домакиня и да се позабавлява. Специално за улеснение на дамите в Пловдив, събрахме предложенията на водещите клубове в града под тепетата за днешния празник.

Магнетичните „NO NAME“ ще зарадват всички гости на  клуб „Библиотеката“. Освен че входът за дамите е свободен, то всяка ще получи и комплимент от заведението. Георги Зайков (Зайо) и Йордан Димитров (Дани) от пловдивската банда обещават да внесат много настроение с акустичните кавъри с нов аранжимент на много известни парчета от рок и поп сцената.

Специален куверт са приготвили в  „Encanto – bar & diner“. Менюто е изискано, а купонът е гарантиран. Любимецът на дамите Дичо и неговата банда ще се погрижат за доброто настроение на присъстващите. Салата „Екзотик“, пиле „Моцарела“, френска домашна торта и отбрани напитки ще направят празника още по-специален.

Цената на примамливото предложение е 30 лв., а ако решите да се забавлявате без куверт, то за вход ще платите 8 лв.

Всички дами пият на 50% в Рок кафе „БезистенЪ“ на 8 март. Специално заради празника в Piano bar „Flamе“ ще гостуват момчетата от Грандос, които ще нажежат страстите с еротичното си шоу. Началото на купона е точно в 22 часа, входът е свободен.

Woman Day Party са подготвили във Vogue music club. Изненадите започват да валят точно в 23 часа. Събитието в Planet club тази неделя ще премине под мотото „Be beutiful day with martini“ – традиция, създадена от клуба, която ще накара всяка дама да се чувства специална.

Подобни статии

Top