Къде да отидем на парти в Пловдив този уикенд?

Лятото вече е към края си, но партитата този уикенд в Пловдив се задават с пълна сила. Специално за улеснение на тези, които нямат търпение да разпуснат в петък, събота и неделя вечер, събрахме предложенията на водещите клубове в града под тепетата.

Най-мащабният купон тази вечер се очаква да бъде на Летните сцени на Конюшните на царя, където ще се състои концерт на група „Те“ и Преслава Пейчева. Началото е в 21 часа, а входът е 10 лв.

Музикантите ще зарадват среднощните хора на Пловдив с много авторска музика и любими хитове. Поп, соул и фънк се сливат в авторските хитове „Среднощни хора“ , „Обичай ме“ , „Тази вечер“, „Като нея“ и много други.

Рок кафе „БезистенЪ“  приключи с освежителния си ремонт и вече посреща гостите си с напълно обновена визия. В събота от 18,30 до 23,55 часа дамите там ще могат да се възползват от специална оферта – алкохолът за тях ще е с 50% отстъпка.

Специална нощ, посветена на коктейлите с кафе организира в събота клуб „Библиотеката“. Кафе – коктейлната култура е системно подценявана по нашите географски ширини и се свежа до айс кафе, айриш кафе или коктейл Александър, споделят организаторите на събитието.

Те обещават да демонстрират както шикозни коктейли ,така и шотове от  божествената напитка. Освен много кафе, в клуба ще звучи и  музика от страните с традиции в производителки на кафе от Африка и Америка. И не на последно място – ще има танци до сутринта.

Диджеите и селектори на електронна музика line up, Shaka, Vanina и Petko Gochev ще се погрижат за доброто настроение на пловдивчани в Малките конюшни на ул. „Съборна“ 40. Партито започва тази неделя от 17 часа и ще продължи чак до 23 септември, като диджеите ще се събират в края на всяка седмица.

Събитието е наречено MIND GAMES, тъй като това не е поредното парти с електронна музика, а нещо, което идва от чистата любов към изкуството, обясняват огранизаторите. Отворете съзнанието си и се наслаждавайте на електронните звуци, входът е свободен.

Електронна музика ще звучи и в събота от 22 до 04 часа в клуб „Грамофон“. Партито също е с вход свободен, а селектори ще бъдат Shaka, Vanina и Petko Gochev.

Подобни статии

Top