Къде да отидем на парти навръх 14 февруари в Пловдив?

Къде да отидем на Свети Валентин?

Ето че вече сме в седмицата на любовта и виното. За да прекарате подобаващо празника, със сигурност трябва да се озовете на подходящо място и да вземете със себе си любимия човек. Ето предложенията на водещи клубове в Пловдив, където може да отпразнувате по избор – Деня на влюбените или този на винарите.

Точно в 18 часа започва Анти 14 февруари партито в Рок кафе „БезистенЪ“. С мощен ROCK’n’ROLL купон организаторите ще дадат старт на събитието, което са избрали да нарекат „F*CK VALENTINE’s PARTY!“.

Легендите от група „Атлас“ ще подсилят купона за 14 февруари в клуб „Библиотеката“. Без значение кой от двата празника уважавате /или и двата/- купонът е гарантиран. Очакват ви ,много подаръци , изненади, както и конкурс „Най- красиви думи за любов“.

В 21 часа е стартът на забавленията в „Encanto – bar & diner“. Талантливата Веси Бонева ще се погрижи за доброто настроение на всички влюбени. Ако изберете да празнувате в Encanto, може да направите предварителна резервация и да изберете между два различни куверта.

Piano bar „Flamе“подготвя истинско забавление за почитателите на хубавата музика и отбраните вина. В програмата ще вземат участие един от най – добрите китаристи на България – Божидар Тонев (Попа) , Дани Дончев – пиано , Dj SHORTY DEE и Соня Мембренио. Ще опитате едни от най-добрите вина от Винарска изба Вила юстина , а някои ще получат и награди. Началото е точно в 21 часа, а входът е 10 лв.

Любовта идва още след първата сметка – това е тазгодишното мото на Planet club. SEVI BAND – една прекрасна дама и нейните момчета ще бъдат музикалните домакини навръх празника Св. Валентин & Трифон Зарезан в „Полинеро“.

 

 

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top