Къде да отидем на Хелоуин парти в Пловдив? - DC news

Къде да отидем на Хелоуин парти в Пловдив?

Къде да празнуваме Хелоуин в Пловдив

В нощта на 31 октомври срещу 1 ноември из Пловдив ще витае духа на Хелоуин. През последните години Вси Светии придоби голяма популярност у нас. Хелоуин треската завладя малки и големи и всички се надпреварват да измислят как да се маскират, за да изглеждат възможно най-страховито.  За да прекарате подобаващо празника, със сигурност трябва да се озовете на подходящо място и да вземете със себе си голяма компания. Ето предложенията на водещи клубове в Пловдив, където може да отпразнувате Хелоуин.

Точно в 18 часа започва Halloween партито в Рок кафе „БезистенЪ“. Трима DJ-и ще се грижат за доброто настроение на присъстващите, а всеки костюмиран ще получи специална награда. Организаторите обещават и специално афтър парти, подробностите за което пазят в тайна.

Хорър обстановка, караоке и танци до сутринта обещават от клуб „Библиотеката“. Партито започва в 21 часа, добре дошли са всички, които искат да танцуват и да се забавляват. Не забравяйте да се облечете по възможно най-страховития начин, защото ще има специални награди.

В 21,10 е старта на забавленията в Encanto – bar & diner, а час по-рано  може да посетите и Апартамент 101, където също обещават да ви зарадват със специлно подбрани DJ сетове. Парти със специалното участие на група Обратен ефект и Антифриз организират в „Полинеро плейс“, за да отбележат подобаващо Вси Светии.

За всеки по нещо ще има тази вечер в „Петното на Роршах“ . Up level карнавал с участници отМодерна академия „Синдикат” започва в 18 часа.  В 21 часа пък забавлението продължава с Night Time Is The Right Time с Duchess Mardeon. Гвоздеят на вечерта е новата, обещаваща българска банда Acoustic Corporation, като стилът им е смесица от фънк, суинг, реге, балканска и етно музика. DJ парти подготвят и в бар-вариатето на Новотела.

 

 

 

Подобни статии

Top