Кървавата драма на семейство Сапунджиеви разтърси Пловдив (СНИМКИ И ВИДЕО)

troino_ubiistvo (6)

35-годишният шофьор Благой най-вероятно е застрелял съпругата си Йорданка и 5-годишната си дъщеря Петя, след което е сложил край на живота си. Версията все още не е официална, но е една от най-вероятните, по които работят криминалистите.

Както вече ви съобщихме ТУК три трупа бяха открити по-рано днес в апартамент на ул.  „Асен Христофоров“ № 21 в пловдивския квартал  „Кючук Париж“.

Пред екип на DCNEWS пазачът на платен паркинг зад жилищната сграда Георги Георгиев разказа, че семейство Сапунджиеви  живеели на първия етаж в кооперацията. На терасата виси луканка, а от втория етаж се спуска въже. По него близките на семейството са успели да се спуснат и да разбият вратата на терасата, за да влязат в апартамента, допълни пазачът.

Георгиев видял Йорданка за последно на 1 януари, когато тръгнала с дъщеря си за село Паничери, където живеела нейната баба. Момиченцето носело в ръцете си сурвачка, явно, за да сурвака роднините си.

Домоуправителката на сградата пък не може да проумее как се е стигнало до кървавата драма, тъй като по думите й Благой и Йорданка са били много хубаво семейство. Пред журналисти тя обясни, че към 4.00-5.00 часа сутринта съседи са чули три изстрела от огнестрелно оръжие.

На място криминалистите все още извършват оглед на местопрестъплението. Районът е отцепен с полицейска лента, има кола на криминалистичната лаборатория и съдебна медицина. Полицията не допуска съседи да паркират колите си в паркинга на кооперацията.

На място бяха директорът на ОДМВР Христо Разсолков,  началникът на „Криминална полиция“ Николай Кирков и шефът на Първо РУ Петър Тодоров. „Изчакайте колегите да си свършат работата“, коментира само Кирков пред медиите.

Припомняме, че в същата кооперация на 3 септември паднаха части от противоградна ракета  върху лек автомобил.

 

https://youtube.com/watch?v=xpGdQDu2qJAframeborder%3D0allowfullscreen

Даниела Добрева

Даниела Добрева следи новините от Пловдив, Асеновград и региона

Подобни статии

Top