Легендата Чико не одобрява Ермин Шиляк

chiko

Голмайстор номер 1 в историята на Ботев (Пловдив) Динко Дерменджиев смята, че ръководството трябва трезво да погледне върху слабото представяне на отбора и да не прибързва с необмислени решения.

Легендата на „жълто-черните“ коментира и решението на ръководството да гласува доверие на старши треньора Ермин Шиляк. „Треньорската професия е сложен въпрос. Така са решили от ръководството. Аз не одобрявам, че бе привлечен този неизвестен треньор. Като цяло не съм за взимането на чуждестранни специалисти“, заяви емблематичният нападател на Ботев пред „Тема спорт”.

„Проблемите ни са още от периода, в който станаха тези неща с Цветан Василев. В последно време се опитваме да се върнем в правилния път. По време на неговия период в клуба имахме добра предпоставка за бъдещето. Относно сегашното ни представяне – виждате на кое място се намира отборът.

Проблемите оказват влияние върху резултатите ни, но аз съм оптимист, че всичко ще бъде наред. Класирането ни е временно явление. Има кризисни ситуации, проблеми, нагласа на футболистите и други неща, които водят до това. Не бива да се правят трагедии“, обясни още Динко Дерменджиев.

Снимка: tribunaplovdiv.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top