Легенда на Ботев нападна ръководството!

Легенда на Ботев нападна ръководството

 

Легендата на Ботев Марин Бакалов нападна ръководството на клуба за тежкото положение и за треньорската криза. Бакалов бе в основата на възраждането на „жълто-черните”, като под негово ръководство клубът бе пререгистриран и започна пътя си от „В” група.

Специалистът обвини лично изпълнителния директор Тервел Златев, че е довел Вили Вуцов зад гърба на екипа, докато отборът е бил на мач в Сан Марино срещу Либертас. Вили веднага привлякъл Росен Колев, Станислав Дрянов и вратаря Михаил Иванов. Това обидило Костадин Видолов и той напуснал клуба.

„Ако Ботев наистина разполага с бюджет от 5 милиона лева, то влизането в първата шестица трябва да е задължително. И да се привличат футболисти с по-малки финансови претенции”, заяви Марин Бакалов.

Според рекордьора по играни мачове в историята на „А” група, най-голямата грешка на президента Иван Джиджев и неговото обкръжение е, че са изгонили всички собствени кадри – Тодор Зайцев, Лилчо Арсов, Коце Видолов, Коце Костадинов и много други.

Сега ситуацията се повтаря и с Петър Пенчев – на единия ден го представят, а на другия глобяват играчите с премиите до края на сезона. И така и не се знае дали ще го оставят или ще назначат поредния наемник.

 

Подобни статии

Top