Лодки, тренажор за риболов и сонари на ловното изложение (СНИМКИ)

Лодки, тренажор за улов на хищни риби, басейн за демонстрации на риболовни примамки, сонари, всякакви видове оръжие, въдици, блесни, ловна и рибарска екипировка, ловни трофеи и дори картини на ловна тематика са атракцията на тазгодишното изложение „Природа, лов, риболов 2016“. 58 фирми са показали своя продукция на изложението, което бе открито от зам.-министъра на земеделието Георги Костов в 3-та палата на Пловдивския панаир. Зам.-министърът бе впечатлен от ловните трофеи и оръжие.

Със свои щандове присъстваха и всички горски стопанства, а също – занаятчии в областта на ножарството, гравьорството и оръжейния занаят. Показани бяха дори антикварни оръжия.

Кметът Иван Тотев бе явно впечатлен от лодките, показани на изложението. Производител на рибарски лодки обясни, че цените за любителите на риболова варират между 300 и 3000 лева за лодка. Пак толкова стрували двигателите, които се продават отделно, а външните двигатели са на цени между 1490 до 50100 лева.

Всякакви колани, кожени изделия и дори дамски чанти от естествена кожа привличаха очите на посетителите. Дамските чанти бяха на цени от около 160 лева, като за посетители на изложението имаше отстъпка до 120 лева на парче.

Подобни статии

Top