Локомотивец спечели на търг фланелка и дари 300 лева за Ники (СНИМКИ)

От няколко дни се разиграва на търг фланелка и топка подписани от някой от големите величия на Локомотив (Пловдив). Търгът спечели Георги Сутурски, който е заклет локомотивец и когато види подобна инициатива не се колебае да помогне.

А тези пари са за Ники, който премина успешната трансплантация на стволови клетки от лекарския екип на трансплантационното отделение на клиника Хелиос, Висбаден в Германия.

„Каузата е добра, всички трябва да се замислим и да осъзнаем, че човешкия живот е безценен и спасяването му трябва да е на всяка цена, като няма значение от кой отбор си или какъв по народност си.

Запознах се със случая на Ники преди време. Без да се замислим поставихме и кутия за дарения в нашето кафене. Отново без да се замисля изстрелях тази сума за фланелката и топката, на които съм горд притежател днес.

Членувам в една организация DreamTrips, девиз на която е – Живота е един, използвайте всяка секунда да му се насладите.

Пожелавам всичко около Ники да се развие в положителен аспект. С каквото трябва още ще помогнем“, заяви за официалния сайт Жоро.

„Благодарим на феновете от името на цялата организация по събирането на средства за Ники. Вие показахте отново, че сте задружни и откликвате на добрите каузи“, заявиха организаторите на кампанията.

Снимки: lokomotivpd.com

Подобни статии

Top