Локо започва да строи трибуна „Бесика” тази есен

Започва строежът на трибуна Бесика

снимки: 7DniFutbol.bg.

Локомотив (Пловдив) ще започне строежът на съборената преди години култова трибуна „Бесика” тази есен, съобщава 7DniFutbol.bg. Адвокат Диан Колев и Велин Терзиев са намерили начин за финансиране на обекта. Затова и от Локомотив в най-скоро време искат да приключат разговорите с общината по отдаването на стадиона в парк „Лаута” на дългогодишна концесия.

„Не бързаме да говорим, защото има още страшно много работа. Това, което мога да кажа е, че вдигането на „Бесика” е една от приоритетните ни задачи. По-важното е обаче да подсигурим пари за завършването на този сезон. Изправени сме пред наистина странна ситуация. Следващият сезон на практика ни е на 70 процента подсигурен финансово, благодарение на вече реализирани проекти и продължаващи преговори за договори за спонсорства и реклама.

Оставащите месец и половина от този обаче ни тревожат, защото парите в клуба ще започнат да постъпват от юни. Като оправим тази дупка, тогава вече ще се концентрираме върху по-мащабните неща, каквато е и „Бесика”, казва лидерът на Сдружение „Бъдеще за Локомотив” Деян Колев.

Подобни статии

Top