Локо откри официално футболното си училище (СНИМКИ)

Всяка сряда и петък малчугани от първи до четвърти клас ще имат възможност да изпитат насладата от футбола, водени от квалифицирани треньори от ДЮШ

ПФК Локомотив (Пловдив) официално даде старт на футболното си училище. Всяка сряда и петък малчугани от първи до четвърти клас ще имат възможност да изпитат насладата от футбола, водени от квалифицирани треньори от детско-юношеската школа на “черно-белите”.

Откриването на футболното училище се състоя в спортен комплекс “Локомотив”. Встъпителните думи бяха на директор ДЮШ Локомотив Димитър Палазов и спортния директор Илко Пиргов.

Специални гости пък бяха петима юноши на клуба, които сега са неизменна част от първия отбор – Димитър Илиев, Мартин Паскалев, Кристиан Томов, Тодор Павлов и Петър Андреев. Те разказаха за това от къде е започнал техния футболен път, какво ги е мотивирало да се занимават с този спорт и какво е чувството да си част от представителния тим. Преди началото на заниманията петимата зарадваха децата с подаръци, снимки и автографи.

Футболното училище на ПФК Локомотив Пловдив продължава с тренировките. За повече информация и записвания: 0883684499.