Локо Пловдив – световeн шампион по президенти

Локо Пловдив бил световен шампион по президенти

„Локо Пловдив е световен шамипон по брой президенти“, това заяви членът на Борда на директорите на клуба д-р Константин Думанов. От 2000 година до сега Локомотив е сменил 8 президента. От лаута се надяват до нова година да подобрят рекорда с нов президент и собственик.

„Не е наша работа на феновете да издържаме Локомотив, когато поехме клуба, нашата задача бе да го спасим, да направим отбор, да издържаме школата и да си подредим къщичката в очакване на бъдещия по-сериозен спонсор. Сега чакаме“, каза още Думанов.

Срещу Локо има заведени около 50 съдебни дела от бивши треньори, футболисти и служители, а общият размер на финансовите искове за неплатени заплати от екссобственика Константин Динев е 312 000 лв. Вече се преговаря за извънсъдебни споразумения. Наследените от Динев дългове са над 5 млн. лева, като 2,85 млн. от сумата е кредит, отпуснат от аптекарския бос Веселин Марешки.

Думанов увери, че Локомотив редовно обслужва задълженията си към НАП.

Междувременно пред договор с отбора е бившия вратар на Берое Теодор Скорчев, който за последно игра в гръцкия третодивизионен Еврос.

 

Подобни статии

Един коментар

Top