Локо подписа с Камбуров, Карагарен, Котев и Траянов, освободи Митко Джоров

Четирима футболисти подписаха нови договори с Локомотив (Пловдив). Голмайсторът Мартин Камбуров се обвързва с „черно-белите“ за две години. Друг нападател Бирсент Карагарен подписа с „черно-белите“ за една година. Същото направиха Кирил Котев и Ванчо Траянов. Така четирима футболисти, чиито контракти изтичат през лятото на тази година, остават в отбора.

„Очаквам да се споразумеем с всички футболисти с изтичащи договори, за чието оставане в отбора настоява старши треньорът Илиан Илиев“, заяви Христо Крушарски.
Той се завръща утре в България от Аржентина и ще наблюдава мача на Локомотив с Пирин в Благоевград от последния кръг на „А“ група.

В същото време ръководството на Локомотив (Пловдив) взе решение да не продължи договора на директора на Детско-юношеската школа на клуба Митко Джоров. За това съобщиха от пресслужбата на клуба.

Опитният специалист е на шестмесечен изпитателен договор, който след решение на ръководните фактори в клуба няма да бъде продължен с постоянен. Управителният съвет на Локомотив (Пловдив) благодари на Митко Джоров за свършената работа до момента и му пожелава бъдещи професионални успехи.

Снимка: lokomotivpd.com

Подобни статии

Top