Локо поздрави Георги Иванов за рождения му ден

Президентът на БФС и бивш футболист и спортен директор на „Лаута“ стана на 48 години

ПФК Локомотив Пловдив изпрати специален поздравителен адрес към президента на БФС Георги Иванов. Поводът е неговия 48-ми рожден ден.

Георги Иванов, който е бил спортен директор и футболист в Локомотив, получи пожелания за здраве, щастие, успехи и най-вече: удовлетворение от постигнане на целите, които си е поставил в интерес на българския футбол.

Mинистърът на младежта и спорта Георги Глушков също изпрати поздравителен адрес по повод рождения ден на Георги Иванов.

„Уважаеми господин Иванов,

За мен е удоволствие да поднеса своите почитания и поздравления по повод Вашия рожден ден! Сигурен съм, че посрещате празника с удовлетворение от постигнатото във Вашата кариера на състезател, треньор и спортен ръководител. Вярвам, че с Вашата активна работа ще допринесете за развитието на най-популярния спорт у нас и осигуряването на добри условия за българските футболисти. Пожелавам Ви здраве и много успехи в реализирането на Вашите цели и идеи за доброто бъдеще на родния футбол!“, гласи обръщението на Георги Глушков.

„Горещо лято“ е името на картината, която известният авангардист у нас Иван Яхнаджиев подари на президента на БФС Георги Иванов по случай рождения му ден.

Авторът на редици известни творби поднесе подъръка си лично в Национална футболна база „Бояна“ с пожеланията за много здраве и бъдещи успехи.

„С благодарност приемам този знак на уважение от страна на г-н Яхнаджиев. В изкуството, както и в спорта, то е нещо много важно и за мен е чест да получа този подарък“, сподели Георги Иванов.

„Вярвам, че спортът и културата могат да вървят „ръка за ръка“, защото и двете имат силата да обединявят и вдъхновят“,сподели от своя страна родният художник.

Творби на Иван Яхнаджиев са притежание на много български и чуждестранни галерии, както и на частни колекционери от цял свят.