Локо пред подпис с Иван Караджов и Иван Стоянов, Гай Мансур пристигна

Локомотив (Пловдив) може да се подсили с вратар за пролетния дял и това е Иван Караджов, съобщава „Тема Спорт“. Той вече пази на „Лаута“ през 2012 година. През ноември и декември стражът поддържаше форма със Славия.

Караджов не е пазил вече година, след като напусна Берое в началото на 2015-а. В момента на „Лаута“ разполагат с трима вратари – Ясин Ел Харуби, Александър Витанов, Кристиян Кацарев. Първият обаче е контузен, а другите двама нямат особен опит под рамката. Наскоро черно-белите се разделиха със стража Теодор Скорчев. Очаква се повече развитие около завръщането на Караджов на „Лаута“ да има в началото на следващата седмица.

В същото време стана ясно, че старши треньорът Христо Колев умува за още един сериозен трансфер. В Локо може да заиграе бившият футболист на Лудогорец, ЦСКА и Сливен Иван Стоянов. През есента той бе за кратко във Верея, но изненадващо бе освободен. Основното притеснение пред Бащата и за Стоянов, и за Караджов е, че отдавна не са играли.

Сенегалският нападател Гай Мансур пристигна снощи в България. Това съобщиха от управата на клуба. Той ще направи днес първата си тренировка със „смърфовете“. Спортно-техническото ръководство на Локо ще прецени дали да го ангажира, след като се запознае с качествата му. Тъй като в момента не му е извадена виза за Турция, той няма да замине с отбора за лагера в Анталия.

В същото време от „Лаута“ излязоха с интересно решение за школата си. Ръководството на Локомотив Пловдив взе решение от началото на 2016 година месечният абонамент за тренировка, развитие и обучение на децата от ДЮШ да не се събира от треньорите. Това вече ще става в клубната администрация на стадион „Локомотив“ от 20-о до 30-о число на текущия месец при администратора на школата Илко Дойчев.

Подобни статии

Top