Локо привлича грузински нападател - DC news

Локо привлича грузински нападател

Локо привлича грузински нападател

Локомотив (Пловдив) е на път да привлече грузински нападател. Това е 23-годишният Николоз Сабанадзе, който е препоръчан от бившия треньор на „черно-белите“ Драган Канатларовски. Футболистът е висок 190 см и е играл през есента за Динамо (Тбилиси), където има 12 мача и 5 гола. Договорът му с клуба обаче вече е изтекъл и той може да дойде на „Лаута“ като свободен агент. Иначе цената му е около 400 хиляди евро.

Кариерата на нападателя е започнала в Торпедо (Кутаиси), където той е вкарал 23 гола в 92 мача. Сабанадзе е преминал още през тима на Зестафони в родината си. Той има и три мача за младежкия национален отбор на Грузия.

Николоз Сабанадзе може да бъде привлечен като заместник на голмайстора на Локо (Пд) Мартин Камбуров. Името на звездата на пловдивчани бе замесено в аферата с черно тото в родния футбол и той рискува да му бъдат спрени състезателните права. Дори и Камбуров да не бъде наказан, в момента той няма алтернатива в Локомотив и отборът е изключително зависим от него. Това кара спортно-техническото ръководство на клуба да търси попълнения в атака.

Снимка: ctorpedo.ge

 

Подобни статии

Top