Локо се спаси след страхотна победа с 4:0 над Хасково (ВИДЕО)

Локомотив (Пловдив) разби Хасково с 4:0 три кръга преди края се спаси, а отборите на гостите и на Марек изпаднаха. „Черно-белите” вече имат актив от 26 точки, а предследвачите вече и теоритически няма как да ги задминат.

Наставникът Христо Колев-Бащата хвърли в атака Карагарен, Спас Делев, Дани Кики и Мартин Камбуров, които се отприщиха. В 18-ата минута Локо поведе след страхотно центриране на Делев отляво, Карагарен отигра от въздуха отдясно и връхлитащият Камбуров с глава не сгреши.

В 31-ата минута Камбуров нахлу на скорост, пропусна да шутира и подаде към Кики, който покачи на 2:0. В 33-ата минута Делев комбинира с Кики в наказателното поле, Банков изби и крилото довкара за 3:0. В добавеното време резервата Ласиман направи 4:0.

„Честитя победата на всички локомотивци и най-вече нашите футболисти, които намериха мъжество и изиграха този животоспасяващ мач. Сега остава бъдещото на клуба. На 14-и май ще се реши всичко. Позитивните лъчове ги очакваме на тази дата. Трябва да се изплатят и заплати, ако искаме да задържим футболистите си”, заяви помощник-треньорът Петър Пашев.

„Няма такава дума, която да определи какво ни е коствало на всички, които работим в отбора. След третия гол облекчението дойде. Но имаше напрежение преди двубоя. Заслужаваме оставането си в А група. Ще доиграем оставащите три мача с уважение към първенството и останалите отбори. Дали ще стане Мартин голмайстор – дано, всички ще се радваме за него” добави Пашев.

Подобни статии

Top