Локо стяга бюджет от 3 млн.за новия сезон

Финансовата криза в Локото

снимка: sportvox.net

Локомотив (Пловдив) стяга бюджет от 3 млн.лева за новия сезон, като с това изглежда, че финансовата криза на „Лаута” ще приключи, съобщава 7dnifutbol.bg. В основата на промяната е адвокат Деян Колев, който приключи преговори с няколко бизнесмена в София и до късно снощи той, „Сдружение за Локомотив” и петимата нови спонсори обсъждаха новата клубна политика.

В Локомотив вече ще работи маркетингов отдел, който ще бъде ангажиран с вкарването на 150 хиляди лева на година в касата на клуба. Очаква се по този начин футболистите да забравят финансовите неволи и да играят доста по-спокойно през новия сезон.

В същото време ръководството поиска класиране на финал за купата, като по тои начин играчите ще измият срама от загубата с 0:2 в Хасково, чиито футболисти пък не са взимали заплати доста по-дълго време от пловдивчани.

Нещо повече – строителен предприемач вече обяви 20 хиляди лева премия за класиране на финала, 100 бона за спечелване на купата и апартамент за героя на мача при вдигането на трофея.

Подобни статии

Top