Лотарията на данъчните стана хит в интернет

Лотарията на НАП и Министерството на финансите стана хит в интернет и социалните мрежи.

До момента сайтът на играта kasovbon.bg е посетен над 290 000 пъти, регистрирани са повече от 100 000 касови бележки, като броят им расте с всяка секунда. Общата стойност на записаните бележки надхвърля 1,6 млн. лв.

Пловдив се нарежда на трето място в страната по активност в играта след София и Варна. 1644 пловдивчани вече имат свой профил в лотарията, където са регистрирали 7540 фискални бона за близо 95 000 лева.

Голямата награда – чисто нов лек автомобил с всички екстри ще бъде изтеглена по Коледа догодина, напомнят от НАП Пловдив.

Дотогава, всяка седмица след 20 декември, данъчните ще дават смартфон с четириядрен процесор и голям екран, а всеки месец – 40-инчов LED телевизор с 3D и интернет връзка.

Всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта kasovbon.bg може да участва като регистрира валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 година включително.

Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност, допълват от Агенцията в Пловдив.

Данъчните обаче предупреждават, че задължително условие за получаване на награда е участникът да пази хартиено или сканирано копие от фискалния бон.

До седмица ще е достъпно и мобилно приложение за устройства с операционна система IOS, както и възможност за хората без достъп до интернет да регистрират бележки денонощно на телефона на НАП 0700 18 700.

Освен билет към печалбата , фискалният бон е и единственият начин да си търсим правата като потребители, ако сме купили некачествена стока или услуга – напомнят от НАП Пловдив.

 

Подобни статии

Top