„Лудата Банда” от Кичука е шампион на Бултра лигата (СНИМКИ И ВИДЕО)

снимки: bultras.com

„Лудата Банда” е шампион на Бултра лигата и по този начин „жълто-черните“ ултраси от Кичука станаха третия отбор след „Stream team” и „Лъки Кар”, който се закичи със златото в първата фенска лига на Пловдив, съобщава bultras.com.

Успехът на фракцията „Лудата Банда“ тази година обаче в двоен. Те взеха не само златото, но и бронза в третия сезон на Бултра лигата. Първи стана отборът на „ЛБ- Резерви”, който победи във финалния мач днес традиционно силния отбор на „Лъки Кар” с категоричното 5:0 и събра общо 57 точки, с три повече от втория в класирането.

„Титулярите” пък паднаха от коравия тим на „Кръчмите” с 6:3, но въпреки това заеха престижното трето място в първенството с 41 точки. „Кръчмите” са четвърти с 40 точки. Голмайстор стана Константин Константинов от „Кръчми.ком”, който реализира цели 45 гола.

Както бе и през предишните два сезона, във всеки един двубой имаше емоции, къде позитивни, къде негативни. Най-важното е обаче, че се играха мъжки мачове, а след всеки един от тях отборите се поздравяваха взаимно, от уважение към противника.

„За този сезон обаче мисля, че се сплотихме достa. Познаваме се отлично, но в крайна сметка това е важното – да играем, да спортуваме, резултатите не са толкова от значение. Надявам се през следващия сезон да сме по-задружни и да имаме повече участници от тази година“, сподели двигателят на лигата тази година Димитър Димитров.

Приходите от мачовете от сезона са в размер на 590 лева, 500 от които бяха дарени преди месец на ПФК Ботев Пловдив. Организаторите на Лигата благодарят на всички отбори, които взеха участие и направиха възможен третия сезон на Бултра лигата да стане факт.

Подобни статии

Top