Луис ван Гаал се скара с журналистите, напусна бесен пресконференцията си (ВИДЕО)

vangaal

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал е вбесен от писанията в медиите, според които ще бъде освободен от клуба и на негово място ще дойде Жозе Моуриньо. Холандският специалист даде пресконференция преди гостуването в Стоук на 26 декември в мач от 18-ия кръг на Висшата лига. Срещата с представителите на медиите продължи точно 4 минути и 58 секунди, през които холандецът отговори на два въпроса, след което стана и демонстративно си тръгна.

„Дали някой в залата не чувства, че трябва да ми се извини? Никой няма такова чувство? Това се чудя“, заяви 64-годишният треньор, след като му бе зададен първия въпрос по повод спекулациите за бъдещето му. „Мисля, че вече бях уволнен. Прочетох, че съм бил уволнен и мой колега вече е тук“, заяви Ван Гаал и продължи:

„Какво мислите, че се случва с жена ми, с децата ми или с внуците, или с феновете на Манчестър Юнайтед, или с феновете? Как мислите? Звъняха ми много пъти, а също и Арсен Венгер каза нещо за това. Мислите ли, че искам да говоря с медиите сега? Тук съм заради правилата на Висшата лига… Трябва да говоря с вас“, заяви още Ван Гаал.

„Не сме в много добра позиция в момента, но преди четири седмици бяхме лидери и можем да се върнем на върха след четири седмици. Трябва да се придържаме към фактите. Сега се налага да отговарям на въпросите ви, но не искам да го правя. Фокусирал съм се върху мача със Стоук Сити. Весела Коледа и може би и Нова година, когато ще се видим. Наслаждавайте се на виното и тортите“, завърши култовото си изказване Ван Гаал.

Снимка: independent.co.uk

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top