Лукас Маскиано с концерт под звездите в Пловдив

Поредното музикално пътешествие на гуруто сред плеядата испаноговорящи музиканти Лукас Маскиано в България ще завърши с голям концерт в Пловдив на откритата сцена на Драматичния пловдивски театър тази вечер от 20,30 часа.

Интересното този път е, че Лукас ще подели сцената с българския си колега – талантливия музикант Митко Таралежков, който също ще изнесе едночасов концерт.

Лукас Маскиано ще изпълни авторски парчета от албума „От Париж до Трансилвания”, а също така и популярни танга, милонги и фламенко. Почитателите и на двамата изпълнители ще имат възможността да се насладят на изпълненията на китара.

Общото между двамата е, че мога да бъдат наречени „поети с китара”, защото сами пишат текстовете си и композират музиката си. Те са от онези „динозаври”, за които музиката е не само форма за изява, но и начин на живот.

Харизматичен, провокативен и тайнствен,срещата с Лукас Маскиано винаги кара хората да погледнат към звездите и определено не познава безразличието.

Лукас Маскиано е убеден , че музиката е най-добрия мост между хората и независимо от езиковата бариера, философията и красотата на изпълненията се чувства и разчита от сърцето.

Подобни статии

Top