Луксозна къща подарява Стоичков за сватбата на малката си дъщеря - DC news

Луксозна къща подарява Стоичков за сватбата на малката си дъщеря

Луксозна къща подарява Стоичков на малката си дъщеря за сватбата

Много от вас сигурно са се питали каква ще бъде реакцията на легендарния ни футболист, треньор, а вече и телевизионен коментатор Христо Стоичков, когато някой смелчага дойде и поиска ръката на една от дъщерите му. Като се знае чепатият му характер, отговорът май сам изниква в съзнанието.

Камата обаче напоследък опровергава това, поне що се отнася до бъдещия си зет Лука Белич. Хърватинът скоро възнамерява да се ожени за по-малката дъщеря Христина, а Ицо също го е одобрил. Нещо повече, двамата имали сериозен разговор в един от луксозните ресторанти в Маями, а след това се присъединили към съпругата Мариана, Мика и Христина.

Вече почти година семейството на Стоичков живее в Маями, защото Ицо е коментатор във втората по гледаемост телевизия в Латинска Америка – мексиканската „Телевиса“. В свободното време всички разпускат по топлите плажове. В момента единственият проблем пред бъдещото семейство е къде да живеят след брака – в Щатите или в Испания, където също имат имоти. Луксозна къща ще  бъде подаръкът на Христо и Мариана за младите.

 

Подобни статии

Top