Лъвовете са царе и в леглото

leo

Шири се мнението, че най-добър секс се прави със зодия Лъв (или Скорпион) в леглото. Ето и няколко тези защо това е така.

Танго в леглото.

Няма Лъв, който да не иска да изпробва в леглото нещо по-различно и необичайно. Думата „нормално“ е последната, с която бихте искали да опишете нощ, прекарана с един Лъв. Той ще ви изтощи заради собственото ви удоволствие. Сексът с него прилича по-скоро на вихрено танго в леглото отколкото на скучно мисионерско „задължение“.

Те очакват най-доброто.

Лъвовете искат да играят главна роля във всичко с каквото се захванат. За тях е страшно важно как изглеждат и очакват от вас също да се стараете. А това означава че Лъвът не спи с когото му падне. Те са свикнали да притежават вкусен дивеч. Хората от тази зодия очакват от вас да се стараете в леглото и да го дарявате без край с комплименти. Бъдете сигурни, че в замяна ще получите същите екстри.

Те винаги жадуват за повече.

Лъвът не е готов да се примири с посредствен сексуален опит. Дори опитът да се окаже несполучлив, за Лъва е по-добре с него отколкото без него. Тези хора изобщо не са срамежливи. И не се налага да ги уговаряте за нещо ново.

Винаги е силен и е в центъра на вниманието.

Когато започвате да общувате с Лъв, разбирате, че този човек винаги е силен. Неговото обаяние се чувства и извън стаята. Младите мъже лъвове за дръзки, пленителни, възбуждащи. Това са хора, които винаги умеят да привличат вниманието върху себе си – независимо колко хора има в стаята.

Лъвът е царят на джунглата. В градската – също.

Лъвовете са царският знак на зодиака. Техният агресивен характер се проявява най-добре в спалнята. Така че очакване луд, див секс.

В неговата компания може напълно да се отпуснете.

Лъвовете са хора извънредно смели. Ако изпитване в леглото някакво неудобство, можете да се отпуснете. С един Лъв може всичко да си позволите. И накрая той задължително ще ви прегърне.

Добрият секс не се нуждае от обяснения.

Немалко жени чувстват необходимост да се обясняват след секса. Лъвът обаче разбира, че добрият секс е нещо самодостатъчно и не се нуждае в никакви обяснения. С тях винаги е леко и просто. Лъвовете не създават проблеми.

Те са твърде надеждни партньори.

Намери ли подходящ партньор, Лъвът е готов да спре с постигнатото. И да спре „ловуването“. Лъвовете са надеждни партньори, с тях не може да се опасяване за бъдещите си отношения. А сексът с тях винаги е като за последен път.

Лъвовете умеят не само да получават, но и да дават.

Те обичат някой да се старае да им доставя удоволствие, но още повече те обичат да доставят кеф на другите. Това ги прави царе в леглото. Колкото повече се стараете за вашия Лъв, толкова повече той ще се старае за вас. При това пропорцията обикновено е следната: 1 към 10. Изобщо ако постоянният ви партньор е Лъвът, не го изпускайте!

Източник: bgnes.com

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top