“Любовен еликсир” продължава да събира влюбени двойки (СНИМКИ)

Спектакълът, който бракосъчета три двойки на Античния театър продължава да върши чудеса. Още една неочаквана оперна сватба бе обявена заедно със завръщането на  „Любовен еликсир” на сцена на 1 март. Сопраното Станислава Иванова, която изпълнява ролята на непокорната Адина, бе изненадана от партньора си с романтично предложение за брак.

След като три двойки влюбени казаха „Да” пред публиката на Античния театър в самото действие на „Любовен еликсир”, представлението излезе във ваканция поради бремеността на чаровната Светлана Иванова. Само четири месеца след като се сдоби със син, русокосата красавица събра смелост да се завърне на сцената на 1 март. В първия репетиционен ден, дългогодишният й партньор в живота – оперният певец Добромир Момеков, решил да я изненада като коленичил и предложил брак.

Всички в Опера Пловдив вярват, че „Любовен еликсир” наистина има силата да събира щастливи влюбени, както се случва в самото действие на комичната опера. Само щастие и положителни емоции предследват трите двойки, които сключиха граждански брак през лятото в „Любовен еликсир”.  Семейство Цветанка и Георги Гаголевичин се сдбобиха с рожба. Месец след сватбата си семейство Митеви обявиха, че Деси, която е майка на три деца и беше на химиотерапия, е в ремисия.  Преслава и Росен Христови пък изпълниха facebook с романтични снимки от морски плажове.

Билети за „Любовен еликсир” на 1 март с щастливата Станислава Иванова, австралиеца Марк Фаулър, Петър Данаилов и Светлана Иванова се продават на касата на Концертна зала и в Билетен център пред Общината.

Подобни статии

Top